2013. november 9., szombat

Karácsony - Free people

Szeretem nézegetni a Free People oldalát, szeretem az egyéni stílusukat, és hogy sok dolgot amiket árulnak meg lehet DIY-ként is csinálni. Pár karácsonyi ajándékötletet hoztam tőlük:


 

Az itt látható fülbevaló készlet 15.000 Ft, de ha magunk készítünk egy ilyen válogatást és feltűzzük egy bőrdarabba úgyanolyan jól fog kinézni. Az Apacsban rengeteg féle fülbevaló kapható, és évente párszor 50%os akciót soktak tartani, illetve biztos hogy kínai bizsusoknál, Nyugati aluljáróban vagy ebay-ről rendelve is meg lehet olcsón valósítani, és személyreszabotabb ajándékot tudunk készíteni.


Bár nem vagyok a karácsonyi zoknik híve, aki szereti annak ez íhlet adhat egy igazán egyedi elkészítésére. Akár egy meglévő zoknit is fel lehet dobni csipkével, rojtokkal, ponponokkal. Ez egyébként 10.000 Ft körül van.

Ezek a gyertyák is 10.000 Ft körül vannak (darabja), de mi is elékészíthetjük, veszünk egy fehér gyertyát (pl IKEA) és kreatív hobby boltban gyertya diszítő tollalt, a neten keresünk mintát és kész is.



Forró csoki kockák borsmentával és fehércsokival, 4000 Ftért. Itt egy recept hozzá: http://candy.about.com/od/christmascandy/r/Hot-Chocolate-On-A-Stick.htm



Befüttes üveges sütemény keverék (glutén mentes ebben az esetben) 3.000 Ft. Rengeteg fajta van a neten, pl: http://michellesnewrecipes.blogspot.hu/2012/06/oatmeal-chip-cookie-mix-in-jar.html Az üveg tetejére és oldalára nyomtassunk matricát, úgy a profi:)


Mézeskalács 1.000 Ft/db. A sima mézeskalácsot disztsük föl, valami divatos papírdobozt hajtogassunk hozzá és kész is.


Ez egy kakuktojás, 20.000 Ft. Imádom az ilyen üveg dobozokat, de sajnos ehhez üveges ismerős kell, meg mindenféle szerszám :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése